home Slaapproblemen Behandelplan Vergoeding Contact Disclaimer

Tarieven

Kosten per gesprek 95 € *voor een sessie van 60 minuten. Omdat dit een kleine praktijk is, zonder contract met een verzekeringsmaatschappij, kan ik meer tijd nemen voor een sessie en meer aandacht geven. Vanwege de ontheffing voor kleine ondernemers, hoeft er geen BTW betaald te worden.

Voor werkgevers hanteer ik 150 € voor een heel uur.

Deze kosten gelden ook voor video consulten.

Als je een gesprek wilt verzetten of annuleren kan dit gratis tot 48 uur voor aanvang van de sessie. Als het later is dan breng ik de kosten van een consult in rekening.

Omdat privacy voor mij zeer belangrijk is, zal alles wat tijdens de sessie besproken wordt, absoluut geheim blijven en wordt niets doorgegeven aan verzekeringsmaatschappijen. Er is dus geen contract met verzekeringsmaatschappijen. Deze werkwijze heet *contractvrij. Voor meer informatie over de contractvrije psycholoog, ga naar De Contractvrije Psycholoog, en kijk ook eens bij het artikel hierover in Medisch Contact . De behandeling volgt uiteraard de beroepscode van het NIP .

Het is handig om van te voren zelf contact op te op te nemen met je verzekeringsmaatschappij over mogelijke vergoedingen.

Ben je ondernemer? Dan is het soms, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om de kosten voor de sessies op te voeren als aftrekpost voor ondernemers. Neem hiervoor kontakt op met de belastingdienst.

Aan het einde van de maand stuur ik je de factuur.